marți, 5 iulie 2016

Avantajele cazarii la hostel intr-un city break

Sunt etape în viaţă în care călătoriile cer un anumit grad de confort, sunt etape în care e dorită o anume companie, sunt etape în care spiritul de aventură şi intrarea în necunoscut primează.
Spre deosebire de hoteluri, un hostel oferă şansa de a cunoaşte mai bine alţi oameni. În special în călătoriile în străinătate se observă densitatea de tineri care aleg un hostel. Pe de-o parte prin prisma preţului redus, pe de alta pentru socializare, pentru identificarea de companioni şi de tovarăşi de distracţie.

De asemenea la o călătorie în grup este mult mai amuzant a împărţi aceeaşi cameră cu prietenii, sunt mult mai multe de împărtăşit şi amintirile acumulate sunt mai spumoase.
Marile oraşe, cu un turism tot mai dezvoltat, au un număr crescut de hosteluri, de multe ori acestea oferind condiţii confortabile, păstrând prin definiţie doar atributul numărului sporit de paturi într-o cameră şi baia comună. Dar totul la standarde comparabile hotelurilor.
Barcelona sau Amsterdam sunt destinaţii recunoscute pentru calitatea şi preţul accesibil al hostelurilor.

Combinând o astfel de cazare cu un zbor low cost bine ales rezultă un buget mic şi rămânând astfel posibilitatea de a cheltui îndeajuns pentru distracţia propriu-zisă.
Un hostel oferă şi posibilitatea ca prin noi relaţii să poată fi descoperite noi ţinte de atins, noi obiective de văzut, noi trasee de străbătut. Se poate face replierea pe un nou program, beneficiind de avantajele de grup sau pur şi simplu de cumularea resurselor.

Există numeroase reţele de tip 'booking' prin care se pot identifica şi acele hosteluri care deservesc propria agendă. Acelaşi mecanism pentru hoteluri devine viabil şi în cazul unui hostel. Există şi mecanismul de rating, de culegere de feed-back, astfel încât experienţa celor care au mai trecut pe acolo să poată fi valorificată în alegerile curente.

Un City Break la un hostel e o variantă plauzibilă şi posibilă, cu menţinerea unui standard calitativ.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu