joi, 20 octombrie 2016

Stickerele pe pereti dau alt aspect saloanelor

Personalizarea propriei afaceri poate fi efectuata in diferite moduri, in functie de bugetul alocat si de preferintele fiecarui comerciant. De exemplu, un salon de infrumusetare poate sa comunice ofertele profitand de vitrinele spatiului din care se desfasoara activitatea, optand pentru stickere saloane, comercializate de Colantari Design. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si sunt influentate de dimensiuni si model, astfel ca orice client are la dispozitie o multime de variante din care sa aleaga.

Mai mult confort

Aceasta procedura este foarte usor de pus in practica, iar clientii nu trebuie sa piarda mult timp
asteptand lipirea stickerelor. In plus, acestea pot fi aplicate de catre oricine, fara a fi necesara prezenta unui specialist, fiind in schimb nevoie de putina atentie si dexteritate. Stickerele pentru saloane pot avea chiar acelasi efect ca cele mai dezbatute si costisitoare campanii de marketing pregatite de catre cei mai mari specialisti, iar prin mesajul sau oferta potrivita, clientii pot fi mult mai atrasi.

Durabilitate

Durata de viata a acestor stickere este influentata de locul in care sunt amplasate. Cu siguranta ca cele din exterior vor rezista mai putin timp decat cele aplicate in spatiile interioare, insa si in acest caz, rezultatele sunt multumitoare, iar raportul calitate – pret este unul grozav. Razele soarelui, vantul puternic, ploile sau ninsorile, acestea nu vor reprezenta o problema, stickerele fiind foarte rezistente.

Usor de schimbat

Pe langa faptul ca orice idee poate fi pusa in practica cu ajutorul graficienilor, clientii pot face modificari ori de cate ori isi doresc, fara ca vitrina pe care sunt aplicate stickerele sa fie afectate de adezivul folosit. Acestea sunt foarte usor de dezlipit, fara a ramane urme, putand fi aplicate altele ori de cate ori se doreste. Astfel, frizeriile, magazinele, saloanele de beauty, florariile, farmaciile si multe altele pot fi mult mai eficiente in atragerea clientilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu