vineri, 3 februarie 2017

Rulourile aplicate confera un plus de siguranta casei tale

Pentru ca o locuinta sa poata fi numita acasa trebuie sa indeplineasca mai multe functii importante, de la siguranta, confort, intimitate si nu numai, locuitorii avand numeroase posibilitati prin care sa imbunatateasca aceste performante. In plus, exista o varianta foarte practica care le poate imbunatati chiar pe toate odata, fara a implica costuri mari si fara a aduce un disconfort semnificativ, intrucat procedura este una foarte simpla. Asadar, solutia cea mai buna prin care o locuinta poate deveni mai practica este reprezentata de rulouri aplicate, care se aplica la nivelul ferestrelor.



Functii importante

Astfel, acestea pot fi actionate fie pe cale manuala, fie automata, aceasta varianta din urma fiind ceva mai costisitoare, insa aduce mai mult confort. De asemenea, rulourile reprezinta o solutie foarte inspirata pentru casele aflate pe strazi aglomerate sau la mica distanta de alte cladiri, unde proprietarii nu se pot bucura de toata intimitatea de care au nevoie, iar prin simpla actionare a acestora, intreaga situatie este remediata. Mai mult, pe aceasta cale se controleaza si gradul de luminozitate care sa patrunda in locuinta, pentru ca aceasta sa fie mult mai confortabila.




Confort

Insa orice casa trebuie sa fie si foarte eficienta din punct de vedere termic, motiv pentru care izolatia joaca un rol important. In schimb, aceste performante pot fi imbunatite din nou cu ajutorul rulourilor aplicate, care aduc rezultate mai bune cu pana la 20%, atat din punct de vedere fonic, cat si termic, astfel ca obtinerea temperaturilor preferate se va face cu un efort mai mic, ceea ce inseamna si economii mai mari.

Fara hoti


Nu in ultimul rand se tin musafirii nepoftiti la distanta datorita faptului ca rulourile se aplica la nivelul ferestrelor, iar odata trase, acestea sunt acoperite in intregime, iar hotii nu mai pot patrunde pe aceasta cale, care era pana acum mijlocul potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu